perjantai 7. kesäkuuta 2013

WE CAN STAY FOREVER YOUNG

Tällä kertaa vähän sekavanoloinen postaus, mutta ehkä tästä selvitään! Kesäloma on alkanut tosi kivasti ja säät on ollut melkeen joka päivä lähes täydellisiä. Kivasti oon jo saanut aurinkoakin otettua ja kyllä sitä jonkunäköistä ruskettumisen merkkiäkin on havaittavissa. Töitä teen koko kesän. Pari, kolme tai neljä kertaa viikossa, mikä on mun mielestä just paras tapa. Eikä silleen koko kuukausi joka päivä ja sit pelkkää lomaa.
   Mulla on TAAAS mennyt näitten ostosten kuvaaminen täysin ohi, ja paljon tulee samalla kertaa, vaikka kaikkia ostoksia ei vielä tässäkään ole. :P Leobardikuosi on noussut mulla ihan ykköseksi neonvärien kera. Niinkuin kuvista näätte, melkeen joka kuvassa vilahtaa jotain leobardia!
ystävien kanssa rillaamaan, oi miksi en saa aikaiseksi ostaa mustaa maxihametta, vaikka täydellinen on jo löytynyt?!, minää, and mee again, pyöräilyää, päättärimekko
030620132325hfgh-tilehgfhfgh DSC_7084jghjSkopunktenDSC_7100ghfgh-tileeeeeeeeeee H&M, CubusDSC_7209hhhgh aurinkolasit LindexDSC_7148jghj-tileeeeeeeeeeuuuuuu ( laiska kun olen, niin en jaksanut kääntää XD) molemmat GTDSC_7297nfnhfg-tilennnnnnhuups..väärin pesty paita=teksteistä puuttuu nyt siis kaikki kulta GT, Zara

♥Linda

9 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. oon aivan rakastunu tuohon bannerin kuvaan! tosi hieno :) ja uu-uu-uu, nyt kyllä pittää käyä vierailemassa ginassa, koska tuo vasemmalla oleva kangaskassi on aika unelma!

    ♥ annart-meandmyself.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia ♥! ja toi banneri on aivan mielettömän ihana, oot tosi kaunis:)!! muutenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta tää sun blogi, innolla jään seurailemaan lukijan muodossa :-)

    http://sundagdreams.blogspot.fi/

    käy toki kattomassa myös mun blogi ja liity ihmeessä lukijaks jos haluut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää voi kiitos ihana, ihan mahtavaa että jäät!!! :DD

      Poista
  4. ihania vaatteita !(:
    aada-m.blogspot.fi
    käy kurkkaamassa ja liittymässä lukijaks jos tykkäät (= oisin tosi kiitollinen !

    VastaaPoista
  5. aivan ihana toi sun banneri ja kivoi vaatteita! Ihastuin noihin kangaskasseihin (:

    http://ensioeino.blogspot.fi/

    VastaaPoista