maanantai 20. helmikuuta 2012

Come And Take A Walk On The Wild Side

                                                             Lana Del Ray-Born To Die
hattu/Annikan, bleiseri/ kirppari, shortsit/H&M, kengät/dinsko, paitapusero/H&M
 
   Kyllä tää loma-aika vaan on ihanaa!♥ Saa valvoa ja nukkua pitkään, miettiä rauhassa, että mitä sitä nyt tänään tekiskään, olla kavereitten kanssa ja vaan vapautua kiireisestä arjesta. Vaikka lomaa onkin takana vasta yksi viikonloppu plus tämä maanantai, ni oon silti ehtiny tekemään vaikka mitä! :D
    Perjantaina oli koulussa vanhat ja kyllä siellä muutama kiva mekko oli joukossa. Mua vaan ärsyttää se, että kun mun mielestä sinne pitäis pukeutua silleen vanhanaikasesti, vanhanaikasiin mekkoihin ja pukuihin. Ite aioin ainakin ettiä jonkun vanhanaikaisen mekon sitten, kun mulla on vanhat kolmen vuoden päästä. Kattosin myös vanhan legenda elokuvan Tanssii Susien Kanssa,  joka oli mun mielestä kyllä tosi hyvä! Elokuva oli nimittäin menossa kirpparille myyntiin, mutta onneks nappasin sen ajoissa ittelleni. Tärkeä asia meinasi muuten uhohtua eli mokkapalojen leipominen! :D
    Lauantaina kävin  mamman luona siivoamassa ja haastattelemassa mammaa riparijuttua varten. Enää yks messu pitää käydä, ni sitten on noi kaikki itse suoritettavat jutut tehty! Kävin myös illemmalla kattomassa isoveljen jääkiekkopeliä ja loppuillan vaan tsillailin telkkaria kattoen ja herkutellen.
    Sunnuntaina vuorostaan katoin Viimeinen Mohikaani- elokuvan, joka oli myös todella hyvä! Ja kyllähän tollasia hyvännäköisiä intiaaneja kelpaa katella. ;) Siinä samalla siivosin mun huoneen kirjoituspöydän ja hyllyn ja heitin turhat tavarat pois. Molemmat on nyt ihan tyhjiä ja tilalle ois jossain vaiheessa tulossa mun isomamman vanha meikkipöytä. Saatiin äitin kanssa vihdoinkin tilattu Ellokselta mun kahet kevät/kesäkengät ja sellasen ihana tekstijutun mun sängyn yläpuolelle. Mun huone alkaa oikeesti valmistua jo aika hyvää vauhtia! :D
    Tänään mä kävin äitin kanssa aamulla kahella kirpparilla, ja sen jälkeen lähin vielä Annikan kanssa käymään kahella lähikirpparilla. Molemmat teki hyviä löytöjä, joten reissu kannatti. Muutenkin oli tosi kiva kävellä ja kuvailla tuolla ulkona, kun siellä on tosi lämmin. Jossain vaiheessa mä kuljin jopa ilman takkia! :)
    Huomenna ois vuorossa taas yökyläilyä mamman luona, koska pappa lähtee reissuun, joten meen pitämään mammalle seuraa ettei sen tarvii olla yksin. Samalla maalaan varmaan sen meikkipöydän, jotta saisin sen lähiaikoina mun huoneeseen.
    Tekstiä tuli nyt tosi paljon, ja toivottavasti ei oo liian sekavaa. Huomenna Noora palaileekin jo Teneriffalta takaisin ja keskiviikkona sitten ehkä ulos juhlistamaan jo ennenaikaisesti mun synttäreitä, koska Emmi lähtee torstaina Jyväskylään eikä me sitten muina päivinä enää ehittäis. Niin paljon tekemistä, että oon ihan sekaisin!

♥Linda

PS. Tässä vielä linkki Annikan ihanaan asukuvapainoitteiseen blogiin, joten paina tästä!

21 kommenttia:

  1. aivan ihania nää sun kuvat taas kerran ! :)

    VastaaPoista
  2. Tyylikkäänä ootte tosiaan taas kerran olleet kumpikin :) ihana nähdä ku jotkut oikeesti osaa pukeutua tyylinsä mukaisesti!

    http://blumenwies.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. namnam kun näyttää herkulliselta toi ruskea suklainen kakunpalanen! :3

    http://one-way-to-go.blogspot.com/ käypää tsekkaamassa munkin blogi! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi, liityin lukijaks :)

    http://thoughtsontheceiling.blogspot.com/ < tuonnekkin saa liittyä ja kommentoida! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitoskiitos! Aivan mahtavaa saada uusi lukija lisää :D

      Poista
  5. ihana tyyli sulla♥ :)

    http://brokenbrokenwishes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Onpa ihana asu :-)
    http://whysosublime.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Sulla on kiva tyyli!

    http://ssummernights.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Sun tyyli on jotenki niin ihanan erilaista ja raikasta! osaispa itekki pukeutuu noin :D

    http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. perkele alko tekee mieli mokkapaloi.
    :--D he´heh

    VastaaPoista
  10. Lovely photos! It looks so cold over there though!

    VastaaPoista