lauantai 9. helmikuuta 2013

We Are All People

En millään keksi mitään sanottavaa ja tää on jo jatkunu useamman postauksen ajan. Mun ideat postauksiin on lopussa tai oikeestaan mulla on miljoona tsiljoona ideaa, mut ne kaikki liittyy kesään... Talvi vaan ei oo mun vuodenaika ja voisin jatkaa saarnaamista, mut säästän teijät tylsyydeltä.
   Ollaan katottu tässä Annikan kanssa nyt kaikki Saw- leffat ja mietitään jo seuraavaa elokuvasarjaa. Mun päivät on siis kulunu koulun jälkeen elokuvia katsellessa ja ehkä pitäis keksii jotain hyödyllisempääkin tekemistä. Tänään katsoin taas elokuvan(tajusin itsekkin vasta äsken, etten tee mitään muuta ku katon elokuvia XD), mutta tällä kertaa kävin katsomassa sen äitin ja pikkuveljen kanssa elokuvissa. Kyseessä oli siis se Rölli- elokuva ja hyvähän se oli. Enemmän ehkä lasten mieleen. :)
   Hiihtolomakin jo alkaa viikon päästä ja pitäis keksiä jotain suunnitelmia. Hesaan haluisin ehdottomasti ainakin mennä, sillä haluisin pari juttua, jotka saa vaan sieltä. Ja mun mustat lempifarkutkin repes ja tarviin pikasesti uudet :(( en selvii ilman mun luottofarkkuja!
DSC_7425jhgj DSC_7442nbvnv DSC_7366hgjgjgh-horzhhhh DSC_7310mnbm DSC_7394vngvjgh DSC_7278ghfh DSC_7201hfghgf

♥Linda

7 kommenttia:

 1. Mistä oot ton paidan ostanu? Tuo on aivan ihana! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja H&M:sta joulualennuksista!! :D

   Poista
 2. Mäkin luin ton Leena Lehtolaisen kirjan ysillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Kiva sattuma ja mun mielestä tosi hyvä kirja! :D

   Poista
 3. Ihan pakko kysyy et mistä noi sun kengät on? rakastuin niihi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah kiitos! Ne on alunperin H&M:sta, mut itse ostin ne kirpparilta! :D

   Poista