maanantai 8. huhtikuuta 2013

A smile is the best makeup any girl can wear

Sori ku musta ei oo nyt vähään aikaan kuulunu mitään. Oon ollut vähän laiskalla kuvauspäällä, eikä kuvia siis oo tullu nyt napsittua vähään aikaan ja toi lumisade vaan huonontaa sitä xd.
      Mutta siis viikonloppu tuli vietettyä partsaleirillä ja siellä nyt ei mitään kuvia tullut otettua, koska korvessahan sitä oltiin hirveän näkösinä tuulihousuihin ja saappaisiin pukeutuneena. Kivaa ja sopivan rentoa oli!
sulkapalloa pelaamaan, "leikitäänkö? :3", kuvailemaan joskus vuonna nakki, conversejen puhdistusoperaatio, reippaana leirille, "jos et kerran leiki mun kanssa, ni mä sitten nukun sun päällä!", kotimatkalla, good old times♥, koulussaaa
010420131950gfdfgdg-tilerrrrrrrrrrrrr DSC_7111gnffnfgnnbvnbv DSC_7112fhgfhbcvbcvb DSC_7115fhgfgh

En tiiä onko joku muu huomannu, mut oon tykästyny hirveesti muokkailemaan kuviin tollasia valojutskia ja muutenkin tykkään sävyttää kuvat erilaisiksi, enkä sellasiks normaalinsävysiksi. Ite siis tykkään tosi paljon, ja koetan pitää tällästen kuvien määrän siedettävänä! ;)

 ♥Linda

4 kommenttia:

 1. Vitsi sulla on IHANAT huulet! ja silmät! rakastuin ♥ ja ah, kuvan väreillä ja valoilla leikkiminen on parasta ikinä :D

  - http://forgetthenames.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi kiitos ihana!!!<3 Piristit mun päivää!! ^^ Ja niin on :D

   Poista
 2. Sulla on tosi kivan olonen blogi! Oot tosi kaunis ja sulla on oaljon kivoja kuvia! :-)

  Käythän chekkaamassa munkin blogin:
  annika-its-all-me.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ihana banneri! oot ihan superkaunis :)

  http://raindrops-pihla.blogspot.fi/

  VastaaPoista