torstai 18. heinäkuuta 2013

NEW BANNER

Sorisorisori! Mun lupaus viime perjantain tai lauantain postauksesta jäi valitettavasti toteuttamatta. Särkkisreissulla ei ollut kameraa mukana, joten sieltä ei siis tullut kuvia ja lauantaina, sunnuntaina ja maanataina olin töissä. Pääsyyt siis siihen miksi postaan vasta nytten tulivat äsken.
   Päätettiin eilen lähteä äitin kanssa kuvailemaan kesäiltakuvia ja oon kyllä jälleen tosi tyytyväinen kuviin! Kuvauspaikkana toimi viimevuotinen "rippikuvapaikka" ja oon kyllä totaalisen rakastunut tohon paikkaan ja ehkä eniten tohon vanhaan laituriin, se on vaan niiin ihana!
   HUOM! Mulla oli mun vanha banneri reilun vuoden verran ja tähänkin päivään saakka se on saanu kehuja. Tykkään siitä toosi paljon, enkä oo nähny samanlaista kellään, mutta päätin että haluun uuden bannerin ja nyt mulla on sellainen! Saa nähdä kuinka kauan tämä banneri mulla pysyy, mutta ainakin tällä hetkellä tykkään tosi paljon. Mitäs te tykkäätte? :)
DSC_0449jfjf DSC_0259fgjfj-tilekjkhkhj DSC_0405jgj DSC_0574yrrtyr DSC_0557gdfgd DSC_0366gdgf-tileititi DSC_0211jgfhj DSC_0309hgjfhg-tilehjkhkh DSC_0423EEEEE DSC_0542jfgj-tilehjjll
♥Linda

15 kommenttia:

 1. Tosi ihana toi banneri! ♥ Oot kyllä tosi kaunis!

  http://venla-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Upea banneri ja muutenkin ihania kuvia!

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Banneri on aivan loistava ja muutkin kuvat täällä blogissa c:

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia ja tosi kiva banneri c: ja oot kaunis!

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. oot tosi kaunis ja ihana ulkoasu, etenkin banneri!!♥

  www.jassenblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäinen banneri!;)

  http://minttusweetdreamsblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. missä toi paikka on ? :o

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä todella kivan oloinen blogi ja rupeen seuraamaan :) Löysin sut Lookbookin kautta ja ps. toi Demin kappale on aivan mahtava ja kiitos nyt se soi mun päässä!

  - http://www.annisblog.net/

  VastaaPoista