keskiviikko 28. elokuuta 2013

YOU PICK ME UP WHEN I FALL DOWN

Pienen välin löysin, että pääsin tännekkin pitkästä aikaan postailemaan! Arki on kauheen kiireistä ja menoja riittää melkeen joka päivälle. Pariin otteeseen ollaan menty Nooran kanssa kuvailemaan, enkä ees muista koska noi yhet kuvat on oikeen otettu xd, joten päätin nyt laittaa kaikki kuvat samaan postaukseen!
    Käytiin tossa perjantaina Nooran kanssa kattomassa elokuvissa White House Down -elokuva. Tykkäsin kyllä toooosi paljon ja en todellakaan odottanut niin hauskaa ja hyvin tehtyä elokuvaa niin kuvaajilta kuin näyttelijöiltäkin(Channing Tatum kgfhbjfgj<3) Suosittelen siis!
   Huomenna ois melkeen heti koulusta päästyäni tarkotus mennä tytsyjen kanssa elokuviin jälleen kerran, koska vihdoinkin en ole superpäivänä töissä ja kyllähän sitä on pakko mennä! Mutta mä jatkan tästä syömään ja sitten yhdeksäksi vielä työkokoukseen.  DSC_1802gfdgdg DSC_1637jhgjhgj-tilehghfgh DSC_1671hfghfgh DSC_1770hgjgj-tilehgfhfh DSC_1832gfhfh-tileuytutu DSC_2216jfgj DSC_2096gdfgd-tilejhjgjghfh DSC_1975yrtyr-tileytryrrty

♥Linda

3 kommenttia:

 1. oi vitsi, ihania kuvia <3 hiukses ,ahh <3
  tykästyin sun blogiis taidan jäädä lueskelee :))

  http://lindauuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän ihana blogi sinulla, selkeää tekstiä ja ihania kuvia! Liityin lukijaksi <3

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös minun blogini, jos kiinnostaa :)

  <3: http://blomqvistsofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista