torstai 31. lokakuuta 2013

BE PROUD OF WHO YOU ARE

Hohhoijaa, mistäköhän sitä oikeen alottaisi. Viime postauksesta on vierähtänyt ihan liian kauan, enkä uskalla edes katsoa, että kuinka paljon. Melkeen kuukausi, herranjumala! Mihin tää aika on oikein mennyt?! Vaikka viime postauksesta onkin kulunut toosi kauan, kuvia ei oo ehtiny kertyä, mikä harmittaa mua itteänikin. Koitan kuiteskin pitää vaan hyvän mielen postailusta, koska tää on kuiteskin mun blogi ja postailen, kun on aikaa ja siltä tuntuu. Mä en oo todellakaan menettänyt intoani postailuun tai blogiin ylipäätään, joten älkää huoliko. Mulla on vaan niin paljon vähemmän aikaa blogille ja kestää hetken, ennen kuin opin sovittamaan tän blogin ja kaikki muutkin menot mun nykyiseen elämään. Toivon vaan, että te siellä ruudun toisella puolella jaksatte seurailla mun elämää ja kertokaa ihmeessä jotain postausideoita! Jos joku multa jotain toivoo, ni se antaa ihan uudenlaisen innon ja "tarpeen?" postata, koska haluun että te myös tykkäätte mun blogista ja että saatte sellaisia postauksia kuin haluatte. Tästä tuli nyt kauhee saarnaus, mutta ihan kivaa, että välillä vähän enemmänkin tekstiä. Kyllä mä siis mielelläni kirjottaisin aina silloin tällöin vähän enemmän, jos musta jotain haluutte tietää? Ehdotuksia siis vain kehiin!
    Mutta siis joo. Kaikenlaista on tässä tapahtunut, mutta ei oikeastaan mitään ihmeellistä. Elämä on sitä koulu- ja työpainotteista ja aina kun on jotain mitä odottaa, niin siitä oon kyllä tosi innoissani!(varsinkin kun ei liity kouluun) Cheekin keikalla oltiin 18.10 ja oli kyllä ihan mahtava! Jare on vaan niin uskomaton ja ihana, oivoivoivoi!! Mut mä jatkan tästä nyt ruotsin sanojen pariin ja huomenna mäkin vietän halloweenia, josta lisää myöhemmin! ;) Hauskaa halloweenia ihanat!<3
DSC_0568hgfhfh koru GlitterDSC_0479fdgdgf-horzmbnmbm paita tilattu AmazoniltaDSC_0350hgfhfg-horzhfhfg DSC_0663fgfdg DSC_0624fjghj-horzgfhgfhfPaita tilattu Amazonilta(öäfsfjafl Macklemooree&Ryan Lewis♥)

♥Linda

2 kommenttia: