sunnuntai 1. joulukuuta 2013

WISHLIST FOR CHRISTMAS

Pictures

Ensimmäinen päivä joulukuuta 2013, ja mun oli ihan pakko tulla laittamaan myös tällänen joululahjalista! Tänä vuonna mun toiveet ei oo mitenkään kauheen suuria, nimittäin suurimman toiveen olen ostamassa ihan itse itselleni joululahjaksi.

♥IPHONE 5S on tämän joulun suurin toive. Puhelinta en siis toivo vanhemmiltani, vaan olen itse ostamassa omilla rahoillani kyseisen puhelimen tässä joulun alla. Ostamistani viivästyttää se, että en vain millään osaa päättää väriä!! Kaikki värit on mun mielestä tosi kivoja, ja kaikki keneltä oon kysyny ni on ehdottanu aina eri väriä, joten en ole siis päässyt minkäännäköiseen päätökseen. MITÄ VÄRIÄ TE SUOSITTELETTE? Auttakaa mua valitsemaan, sillä en malta odottaa että saan kotiutettua tuon ihanan yksilön!<3

♥LAHJAKORTTEJA ei voi vaan koskaan saada liikaa. Kelpuutan mitkä yksilöt vaan sillä niitä tarvii aina, mutta Zara ja Bikbok ois kyl aiikas kivoja.

♥KAMERAJALKA on jo pitkään ollut hankinnan alla, mut sit se on aina jotenki vaan jääny. En tiiä miks, mut nyt kyllä on pakko saada sellanen. Ja ihan sellasta parinkympin maksavaa mä oon aatellut, koska mitenkään ihmeellisemmälle ei oo tarvetta kuiteskaan.

♥LEFFALIPUT on kans sellasia, mitä tulee aina tarvitsemaan ja varsinkin jouluna on kiva käydä leffassa. Niitä on helppo pyytää joiltain sukulaisilta jos ei muuta ihmeellistä keksi!

♥KOSMETIIKKAA toivon jonkun verran tänä vuonna. Erilaisia vartalorasvoja tarvii aina ja ihan mitä vaan rasvaa. Body shopin rasvat on vaan yks kiva esimerkki. Essien viininpunaisesta kynsilakasta oon kuullu paljon kehuja ja muutenkin se on värinä ihana ja yleisin mun kynsissä. Kaikennäköisiä meikkejä on hyvä pyytää joululahjaksi ja mun lemppari ripsari on ehdottomasti Max Factorin 24h from false lash effect, suosittelen! Huulirasva on mulla ihan pakollinen kosmetiikkatuote, joka pitää olla aina mukana. Tällä hetkellä mun huulirasvatilanne kiljuu tyhjyyttään ja oon kuullut ja nähnyt, että noita eos huulirasvoja on tosi monella ja oletettavasti siis hyviä. Mun hiukset kaipaa aina jotain suihkutettavaa hoitoainetta tai vahvistavaa hiusseerumia ja kuvassa oleva yksilö vaikuttaa tosi hyvältä, vaikken sitä aikaisemmin olekkaan kokeillut. Joka jouluna on aina hyvä pyytää jotain hajuvettä ja viime vuoden Escada vetää ihan viimeisiä ja tänä vuonna toivonkin tota Cherry in the air, joka tuoksuu niiin ihanalta. Escadan hajuvedet on yksinkertaisesti vaan parhaimpia niiden fresshien ja hedelmällisten tuoksujen takia.

♥KIRJOJA saan kans joka vuosi ja Yön talo kirjasarjan 7. ja 8. osa puuttuu mun kokoelmasta. Jos ei tiedä mitä kirjaa haluaisi jouluna toivoa, on tosi hyvä pyytää lahjakortti kirjakauppaan, josta voi sitten ostaa mieluisen kirjan tai käyttää rahan vaikka koulukirjoihin!


♥Ihanaa pikkujoulua kaikille, Linda.

2 kommenttia:

  1. toi shamppanja/kulta on kyl musta ihanin! :-) se ei oo sellanen "kattokaa mulla on varaa ostaa kultanen puhelin lol köyhät" jolta kuvittelin kultaisen iphonen näyttävän :-DD vaan tollanen kivan tyylikäs mut kuitenkin vähän erilainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl kans tosi kiva, mut hopean mää kuiteskin kotiutin XD.

      Poista