lauantai 12. huhtikuuta 2014

I WANNA KEEP IT MOVING

Fotor0403170438 DSC_0643fhfhfgh DSC_0704fhfg DSC_0906uskallan  Kyllä. Minä se täällä kirjottelen jälleen pitkän tauon jälkeen. Tällä kertaa tauko ei ole ollut tarkoituksellinen ja nämäkin kuvat ovat olleet valmiina jo ainakin yli viikon ajan, mutta teknisten ongelmien takia en oo niitä päässyt laittamaan.(oon oikeesti maailman hunonoin kaikissa tietokoneisiin liittyvissä jutuissa ja se on pääsyy miks en saa mun blogin ulkoasusta sellasta ku haluun, ku en vaan osaa! Ja tää ärsyttää mua itseänikin ihan hirveästi.) Näin alkuun, osaisko joku auttaa mua? Miten saa noi kuvien pienet vaaleat reunat pois?? En vaan osaa(itkupotkuraivo)! Tämänkin asian kanssa oon taistellu varmaan siitä saakka kun tän blogin perustin hahah XD.
    Mutta muihin asioihin. En tiiä mistä aloittaisin, kun aika on vierähtänyt niiiin nopsaa ja kohta on kesälomaki! Ensimmäinen kuva on otettu joskus viime jakson aikana ja instagramissa onkin näkynyt jo aiiikoja sitten. Mun joka vuotiseen kevätinspiraation löytämiseen kuuluu ehdottomasti tulppaanit, jotka on ehdottomasti yhet mun lempikukista. Kynttilöitäkin tuli jokusen aikaa sitten vielä poltettua ja meillä kotona niitä poltetaan kylläkin ihan koko vuoden ympäri. Vimpassa kuvassa on mun viime jakson valokuvauskurssin yksi päättötyö, ja mallina toimi ihana Annika. Tykkään kuvasta niiin paljon ja toi kuvaus oli "tatuoinnin"tekemistä lukuunottamatta hyvin nopea ja ihan kiva välillä näin. Mut kyllä se vaan on niin, että kun kaikki toimii ni ei tarvii oottaa miljoonaa kuvaa. Vois sanoa että tolloin oli erittäin hyvä kuvauspäivä, sillä niitä huonoja tuntuu olevan vähän liikaa.
    Mut mä jatkan tästä nyt seuraavan postauksen tekoa(KYLLÄ luit oikein!), joka sisältää kaikennäköisiä kuvia kännykän uumenista ja oon myös miettiny et ois kiva tehä jonkunnäkönen tän hetken lempparijutut. Ei ehkä kuukauden vaan just yleisesti ne mitä nyt suosittelen. Tänki haluaisin niiiin paljon tehä videolla, mutta yllätysyllätys en vaan osaa tehä noita videojuttuja, joten joudutte varmaan tyytymään kirjoituksiin ja kuviin. :( Kamera videotoiminnalla löytyy, mut ei taidot. Tuntuu etten osaa mitään, mut mä lopetan tän nyt tähän, ku on jo nyt ihan liian pitkä! :D Kiitos ihanat ku jaksatte tätä mun epäsäännöllisyyttä, yritän skarpata!♥

♥Linda

2 kommenttia: