torstai 22. toukokuuta 2014

FLOWER POWER

DSC_0299vfghbj DSC_0306ghbj DSC_0323bhujnk
 Päätin nyt tulla pitkästä aikaa laittelemaan muutamat kuvat. Ehkä jossain vaiheessa mulla on monta kuvaa laitettavana. Tai voin luvata, että kun kesäloma alkaa, niin kyllähän mielenkiinto valokuvailuun aina kasvaa. Nääkin kuvat on nyt tälläset ensimmäiset kesäkuvat ja saldo jäi pieneksi vasta valokuvailua harjoittelevan isoveljen takia. Onneks mulla on koko kesä aikaa opettaa sitä!
    Mun koeviikko on ollut hyvin rento ja sisältää mulle hyvin mieluisia aineita. Ihan hyvä, sillä oon kokeesta mennyt suoraan salille ja sitten kotiin takapihalle aurinkoa palvomaan ja näin mun lähipäivät on kulunu. Noitten kirjojen lukeminen ei vaan tälläsillä keleillä houkuta mua pätkääkään!
    Kuvassa näkyy mun aika uusi ostos, joka on tollanen arkikäyttöön soveltuva maksimekko. Noita ja muita mekkoja ja hameita on pakko hankkia lisää! Heti ku vaan löydän jostain sellaisia, kuin oon mielessäni kuvitellut. Se tuntuu olevan mulla aina hyvin suuri ongelma. Ja sitten kun tyydyn johonkin melkein samanlaiseen alkaa liikkeisiin ilmestymään just sellasia kuin oon halunnu. Oonko ainut kenellä käy aina näin?

♥Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti