keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

My Makeup

Ajattelin nyt tehä teille tälläsen postauksen et miten mä meikkaan itteni arkipäivisin. Näin kesäsin mä en yleensä käytä yhtään meikkiä, mut tolleen mä yleensä meikkaan ku lähen jonnekkin. Ja joskus mä myös laitan rajauksen, mut siitä ei nyt oo kuvaa. :) Tää on tällänen pieni postaus, jonka väsäsin kun itse en pääse riparilta tänne päivittelemään. Toivottavasti tykkäätte! :))
DSC_7123trur
Ensimmäiseks mä puhdistan mun kasvot kasvovedellä ja sitten rasvaan kevyesti.
DSC_7132t7i5
Sitten ku rasva on kuivunu ni mä laitan ensimmäisenä ihon. Talvisin mä käytän meikkivoidetta, mutta yritän vähentää sen käyttöä, koska mä tiiän et se on huonoks iholle ja tekee siitä vielä karseemman.
DSC_7134tyiti
Ensimmäiseks mä laitan peiteväriä tummiin silmäalusiin ja epäpuhtauksiin. Toi on kätevä kun siinä on vaaleampi ja tummempi peiteväri, joten se käy sekä talvella että kesällä ja pysyy kauan. Dermosililta tilattu.

DSC_7136tyu
Sori, tää on ihan tärähtäny! Mut seuraavaks mä laitan irtopuuteria, joka on mun mielestä parasta puuteria. Toiki on Dermosililta tilattu.
DSC_71408r678
Sitten mä laitan aurinkopuuteria poskiväleihin jotka tulee, kun mutristaa huulet sisään tai jotenki silleen ja siitä mä sitten etenen kasvon reunoja pitkin otsaan ja vähän nenuun. Toi aurinkopuuteri on tosi vanha ja joko Rimmelin tai Lumenen. En muista eikä kannestakaan enää nää. :)
DSC_7144jkhj
Tää on mun ihmeellisin meikkitapa, mut mä siis levitän huulipunaa mun poskipäihin tuomaan vähän lisäväriä. Toi on Isadoran ja on sellanen persikanvärinen ja tuoksuu niiiiin hyvältä!!
DSC_7147tyyyyyy
Sitten mä laitan mun silmämeikin ja kulmat. Tohon siis yleensä kuuluis myös se Max Factorin rajaussetti.
DSC_7152hgkyu
Ekaks mä taivutan mun ripset. Sellasiks aika pyöriks. Taivutan yhen kerran ja sitten odotan hetken ja taivutan vähän lisää jos on tarpeen. Noi on ostettu jostain ihan perus ruokakaupasta, Anttilasta tai Sokoksesta.
DSC_7155ydret
Sitten mä laitan mun kulmat. Mä vähän lisälen sinne tänne, minne on tarpeen laittaa. Yleensä mä laitan yhen kulman ja sit sen mukaan toisen, koska niistä ei tuu koskaan samanlaiset joka aamu. Sitten mä harjaan ne tolla toisella päällä. Tilattu varmaankin Dermosililta?
DSC_7157yti
Sitten mä levitän mun luomeen tota valkosta luomivätiä. Levitän sitä tohon liikkuvalle luomelle, sisäkulmaan ja silmän alapuolelle ihan siihen tyvirajaan. Levitän ihan sormella, koska sillä saa mun mielestä parhaiten. Ja toi on näköjään Rimmeliltä.
DSC_7162657
Ja viimeiseks mä laitan sitten ripsaria. Ensin yläripsiin ja sitten alaripsiin. Ja sitten mä odotan hetken ja laitan toisen kerran vielä. Toi on mun mielestä paras ripsari mitä mä oon koskaan kokeillu ja sopii mulle parhaiten! Toi on siis Max Factorin, vedenkestävä.
DSC_7165ytuet
Viimeiseksi mä laitan huulirasvaa ja huulikiiltoa.
DSC_7174yut
Ensiksi tietysti huulirasva ja sitten huulikiilto. Mun mielestä toi Pirkan huulirasva on tosi hyvää ja tarpeeks halpaa mulle, koska mä käytän ihan hirveesti huulirasvaa! Ja toi huulikiilto on Dermosililta tilattu ja parasta huulikiiltoa mitä mulla on koskaan ollu. Just tarpeeks neutraalin väristä, eikä tahmaa melkeen yhtään. Mutta tälläsen meikin mä yleensä teen, varsinkin näin kesäsin! :)
DSC_721356ye5
Tässä ois vielä kuvaa mun luonnollisista hiuksista. Eli tollaset hiukset mulla on kun mä herään ja tuun suihkusta ja annan hiusten kuivua! Mä ite haluisin suorat hiukset luonnostaan, mut kyl mä noilla ihan pystyn elämään ja mä kuitenkin pystyn ihan helposti suoristamaan noi ni ei siinä sitten mitään ongelmaa. :)
DSC_7217rtty    PS. Kertokaa mielipiteitänne! On kiva tulla leiriltä ja huomata että on tullut paljon kommentteja! :)
♥Linda

8 kommenttia:

 1. hienosti meikattu ! (: sull on ihanat hiukset !

  VastaaPoista
 2. ja tuun hiuksista ja annan hiusten kuivua! suihkusta varmaan tarkoitit (: mut tosi kiva postaus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaah, voi mua!! XD Juu siis suihkusta...ja kiitos! :DD

   Poista
 3. Hieno blogi ja upeita kuvia ! Meikkis on tollanen kesään sopivan raikas ja kevyt, ja toi dermon huulikiilto on ihan superia, mullaki on sitä <3

  Ja jos haluut kattoo munkioman ni http://cupcakeday.blogspot.fi/ (:

  VastaaPoista
 4. aivan ihana blogi sulla :) ei uskois että oot noin "nuori" että kävit vasta riparin, näytät paljon vanhemmalta Ü
  Käythän kurkkaamassa myös mun blogin, siellä on menossa arvonta!

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista