keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tiedän että kaikkea ei saata unohtaa, mutta toivon että anteeksi voi antaa.

Koulukoulukoulu...Vieläkin yritän päästä tähän rytmiin takaisin, mikä tuntuu olevan tooosi vaikeeta ja oikeestaan se on aina vaikeeta loman jälkeen! Mut ei muuta ku kunnon skarppi päälle ni mä toivottavasti saisin nostettua sitä mun keskiarvoa jokusen numeron!
    Olin tossa viime perjantaina kaupungilla ja sieltä mukaan tarttus parit korvikset 70% alennuksesta, joten aika halvalla sain ne. Ite tykkään noista tosi paljon ja oon jo aiemmin kattonu tollasia korviksia, ni kiva nyt sit omistaa pari kappaletta! Mitään suurempia ostoksia en nyt oo tehny vaan ostanu jotain pinnejä, läpinäkyviä ponnareita, hiusvärin(joku päivä tässä varmaan värjäilen) ja sitten tilaukseen lähti yhet mustat saapikkaat, joitten sovittamista jännitän kovasti, sillä toivon et ne istuu ja on hyvät, sillä oon jo tosi kauan ettiny kohtuuhintasia ja hyvännäköisiä mustia saapikkaita.
    Kuvat on nyt vähän mistä sattuu, mut kyllä sieltä muutama uudempikin kuva löytyy. Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja onks tää ainut paikkakunta misä lunta tulee ja tuleee ja tuleee tulemistaan ja on niin hempskutin kylmä KOKO ajan! :D Oi kesäääääääää<3 DSC_7140fdgdgdfdsfs DSC_7130fghfh-horzfhgfhfghghfhfh DSC_7258hgbj DSC_7173hjjhjh DSC_7104fsdfsf DSC_7306bnvnv DSC_7226nbvnv DSC_7261nbvn DSC_7194nbvnvbn DSC_7323nvbvn

♥Linda

2 kommenttia: