tiistai 22. tammikuuta 2013

You are my one, and only

Musta on tullu tässä talven aikana ihan hirveen laiska! Suurimman osan ajasta haluisin vaan kärpertyä sänkyyn lämpimään ja töllöttää telkkaria. Oi miksi? Suurin syy on kyllä varmaankin se, että ulkona on niin pirun kylmä! Haluisin mennä kuntosalille pitkästä aikaa ja päästä rääkkäämään itteäni kunnolla ja tuntea oloni ihan mahtavaksi sen jälkeen, mutta ongelma on matka. Ei tästä nyt niin hirveän pitkää matkaa ole, mutta syksyisin, kesäisin ja keväisin on niin helppoa, kun pääsen sinne pyörällä. Matka menee nopeesti ja siinä saa samalla kivan alku- ja loppulämmön. Kävellessä tulee ihan hirveän kylmä ja koko into menee siinä, kun ajattelee sitä kävelymatkaa ja juoksemaanhan en ala, sillä se on asia mitä inhoon eniten. Enkä mä halua et mun äitin menot on kiinni siitä et koska meen kuntosalille tai mun menot kiinni siitä et miten äiti liikkuu. En haluu olla toisen riesa, mut en myöskään vaan yksinkertaisesti jaksa! Voi kevät tule jo, niin pääsen säännöllisesti kuntosalille.<3 Mutta ennen kevättä yritän kuntoilla kotona tekemällä erilaisia lihaskuntojuttuja ja tanssia paljon tanssipeliä! ;D Rukoilkaa mun puolesta, jotta löytäisin mun sisäisen duraselpupun takaisin!
DSC_7244bvbcbghfhf DSC_7328hghhh DSC_7198gfgfghghhgh-horzmmnmn On se kiva et mun vaatteet kelpaa jollekkin XD (neule ja huivi siis minun vaatekaapistani, jonne Annika suuntaa nykysin aina, kun ollaan menossa kuvaamaan)DSC_7183vbhhfh DSC_7271bnvnvbnnnvnv DSC_7285fgfgfg DSC_7179hghgh DSC_7314nbvnvn

♥Linda

3 kommenttia:

  1. Mä en tajua miten sä voit olla viistoista kun näytät ainakin kolme vuotta vanhemmalta:D mä oon 15 ja näytän kolmevuotiaalta... p.s nimikaima!

    VastaaPoista
  2. Voi että oot nätti! Ja sun banneri on kyllä tosi hieno!(:

    kakezs.blogspot.fi

    VastaaPoista