torstai 21. helmikuuta 2013

Take Me Back

Tänään oon vain rentoutunut ja ollut. Eilinen helsinkireissu oli toooosi kiva ja muutama juttu sieltä mukaan lähtikin. Helsinki on vaan niin kiva paikka ja on pakko ottaa tavaksi käydä siellä useammin! Bussimatka ei oikeestaan ole edes hirveän kallis ja matkakin menee tosi nopeasti. Ihmiset siellä on vaan jotenkin niin erilaisia kuin täällä, vaikka matkaero on niiin pieni!
   Mutta tässä siis muutamat kuvat tältä päivältä ja mun "loman" ostoksista ja ite tykkään ihan sikana kaikista ostoksista. Ykkösiksi nousee ehdottomasti kengät ja laukku! Laukku onkin ollut jo pitkään harkinnassa ja nyt päätin sitten ostaa sen, enkä kadu pätkääkään.<3 DSC_7754hfdhfg DSC_7461fhgfhhfhf Lindex(tiiän, tää on tosi oudon värinen, mut ehkä te kestätte XD)DSC_7450ggfdgdfg GTDSC_7480jghjg DinskoDSC_7468dfgdgdg CubusDSC_7859jhgjg CubusDSC_7863fhgfh WeekdayDSC_7835hgfhf Zara

DSC_7723fgdgdf DSC_7803vnbvn DSC_7733gddf
♥Linda

5 kommenttia:

  1. Hahaa mä just ostin tollasen samanlaisen farkkupaidan lindexista eilen, ja se on just ihanan värinen.:> Sulla on muuten aivan ihanat hiukset !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mikä sattuma ja se on munki mielestä iiihanan värinen! Ja kiitos paljon! :DD

      Poista
  2. Sulla on tosi ihana blogi:-) ! Mäkin harrastan partioo, joten kiinnostais tietää sun mielipiteitä partiota kohtaan:) Jos siis voisit tehä siitä jonkun postauksen ? Ja jos yhtään kiinnostaa käy kattomassa munki blogi !


    http://storyofmylife-kaisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukava "tavata" sellanen joka myös harrastaa partsaa! Ja voisinhan mä oikeestaan ehkä tehdäkkin sellasen postauksen! ;D Ja käyn tietenkin!

      Poista
  3. ihania ostoksii! toi laukku on ihan täydellinen!

    VastaaPoista