maanantai 3. kesäkuuta 2013

It's so hard to say goodbye

Peruskoulu ohi ja kesäloma alkanut. Todella haikeissa merkeissä päätettiin peruskoulu ja tulee ihan hirveä ikävä kaikkia, sillä tiiän ettei tulla enää koskaan olemaan ton porukan kanssa kasassa samassa koulussa. Mun elämässä alkaa todellakin uusi vaihe, sillä mun tie jatkuu täysin eri lukioon kuin mun parhaitten ystävien. Välillä tuntuu että teinkö mä nyt oikeen päätöksen, mutta en mä sit kuiteskaan kadu mun hakemusta pätkääkään, sillä tiedän että meidän ystävyys kestää, vaikka lähenkin muihin maisemiin. Se vaihe tulee viimeistään lukion jälkeen, kun kaikki hakevat todennäköisesti eri paikkoihin opiskelemaan ja jotkut muuttavat toiselle paikkakunnalle. Mutta tosiystävyys kestää ja jatkuu<3.
    Tunteilusta vähän iloisempiin merkkeihin! Päättäjäisilta meni tosi mukavasti ja niiiin kesäisissä merkeissä, oli mahtavaa! Eilen oli todella kuuma päivä ja se alkoi aamupäivällä rantsulla ja sen jälkeen vielä auringonotolla takapihalla koko loppupäivä. Tänään mennään käymään tyttöjen kanssa kaupassa ja suunnataan siitä rillaamaan ja nauttimaan auringosta(jos se suostuu näyttäytymään), mutta ainaskin lämmöstä! Mulla on nyt kyllä niiiiiiin kesäfiilis!!♥ DSC_7012nhfgnhjkhk-tilehfghgfh DSC_7039gjhgj DSC_6885kjhkhDSC_6989hfghfjj-tilekjhkhju DSC_7026jhgjg DSC_6926bcvhggf DSC_6942gjhgj DSC_7063ghjgj DSC_7069jhgj
♥Linda

4 kommenttia:

 1. Voi kun ihanat värit kuvissa! <3 Ihania! :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanan näkönen toi sun mekkos! :-)

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko, kivan värinen. Ja hieno banneri :)
  http://leopardella.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kivan oloinen blogi sulla(: Ihana kun kuvat on nuin isoja! (: Lisäks sulla on paaaljon kivoja vaatteita! Jään seurailemaan myös jatkossa <:

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! toki jos tykkäät jää ihmeessä myös seurailemaan!(:

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista