perjantai 28. kesäkuuta 2013

WE WANT WHAT WE CAN'T HAVE

Kesäloma menee kauheeta vauhtia ja tuntuu siltä kuin en ois tehny yhtään mitään. Päivät menee töissä tai sitten aurinkoa palvoessa. Kummassakaan ei siis ole yhtään mitään vikaa vaan tykkään molemmista puuhista, mut miks en vaan saa aikaseks tehtyä jotain muutakin! Oon vaan ihmisenä selvästikkin niin laiska ja tarviin kunnon potkasun persuksille.(okeiokei, vähän ehkä liiottelen, kyl mää muutakin oon tehny, mut sellasii suuria juttuja en, kuten esim. menny johonkin)
    Ens viikolla mulla ois tiistain jälkeen monta päivää töistä vapaa ja mun on ihan pakko tehä jotain suurta tai mennä jonnekkin! Hesaan ois kiva päästä shoppailemaan tai vaan muuten oleskelemaan ja huvipuistoihinkin haluisin ja joku päivä tänä kesänä haluun mennä kans päiväks yyteriin yms. Niinkuin siis huomaatte, ideoita riittää ja halua, mut sit en vaan saa mitään aikaseks!! Mikä mua vaivaaaa?

PS. Mun mansikka-addiktio näkyy kuvissa aikas selkeesti joten pyydän jo nyt anteeksi kaikilta muilta mansikka-addiktioilta!

DSC_0553rrrrrrr DSC_0352fgh DSC_0325sfdfdsf DSC_0333gdfgdf mutaatiomansikkaDSC_0516fhfgh DSC_0354dfgd DSC_0307dfgdgeeeeeee BikbokDSC_0314gfdgdgdfgdf BikbokDSC_0601fghfhfh SokosDSC_0610fhfgh SokosDSC_0631hfhg DSC_0635gfhf DSC_0668gdfgdf DSC_0687cbvcb Kaikki Ninjasta


♥Linda

10 kommenttia:

 1. oot tajuttoman kaunis!! :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita kuvia! :) liityin lukijaksi.

  http://belieberit4ever.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Upea banneri, upeita kuvia, ja ihanan näköisiä mansikoita !
  http://infinitychapel.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Nam nuo mansikat!:) Ihania kuvia muutenkin ja oot tosi nätti:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana banneri ja hienoja kuvia !!:)


  http://all-these-moments--emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista