tiistai 11. helmikuuta 2014

BECAUSE I'M HAPPY

Tässä sitä kirjotellaan sängyssä maaten ja valmiina nukkumaan, mutta yhtäkkiä tuli sellanen tunne että oli vaan pakko päästä kirjoittamaan tänne ja laittamaan kuvia, joita on kertynyt yllättävän paljon(instagramissa niitä nyt on näkynyt). Tää taitaa oikeestaan olla ainoo hetki kun lähipäivinä ehdin, sillä huomenna olen kotona vasta yhdentoista jälkeen ja torstaina päästään kuvaushommiin, nimittäin ois kyseessä isoveljen wanhat. Saattaa kyllä iskeä se oma halu päästä jo tanssimaan, joten varautukaa jonkunnäköisiin wanhojen kuviin.
     Ois kiva kuulla pitkästä aikaa teijän kommentteja iiiihan mistä vaan, mutta varsinkin postaustoiveista. Välillä tulee sellanen tunne, että näitä mun höpötyksiä ei varmaan lue ketään, mutta en anna sen häiritä vaan jatkan tätä touhua ihan oman haluni takia. Mutta ihanuudet kertokaa vaikka mitä teille kuuluu, iihan mitä vaan! Pus ja öitä♥
DSC_0396gcfgjdgjk DSC_0440hgfhf DSC_0489jkjjk Fotor0211225020 DSC_0582ghgjgj
♥Linda

4 kommenttia:

 1. hyvää kuuluu, mistä sun ihanat aurinkolasit on?

  VastaaPoista
 2. Voih ihana kuulla :D en itse asiassa tiedä, koska oon saanu ne mun pappalta.

  VastaaPoista
 3. kiva postaus! voitko tehdä vaik postauksen huoneestas tai lempivaatteistas tai ehkä päivittäisestä meikkirutiinistas? :) oot hirmu kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja koetan nyt sit toteuttaa noita, ihanaa ku toiveita löytyy! :D

   Poista