lauantai 3. maaliskuuta 2012

Baby You Don't Know Me Cause You're Dead Wrong

 Osittain lämmin, kaunis ja mahtava päivä takana! Käytiin Annikan kanssa Rauvolassa kuvaamassa, ja oli tosi kivaa. Ensin laittauduttiin n.kaksi tuntia ja kuvaamassa oltiin suunnilleen saman verran. Oli niin nätti ilma ja yhessä vaiheessa pystyin olemaan läpinäkyvällä pitsitopilla ilman että tuli yhtään kylmä!
    Koska me haluttiin Annikan kanssa kuvata kaksi erillistä asua, päätettiin me ottaa mukaan toiset asut ja vaihdettiin ne sitten kylmässä ja tuulisessa lintutornissa. Loppuvaiheessa alko tulla tosi kylmä, mutta kyllä se sen arvosta oli! Uusi bannerikin on tulossa tän päiväsistä kuvista, mutta ku tää tyhmä blogi väittää että mä oon täyttäny jonkun lataamismäärän, enkä sen takia pysty lataamaan sitä?! En tajuu, koska kyllähän mä näihin postauksiin pystyn näitä kuvia laittamaan. Ihme paikka...
    Äsken leiposin kakkupohjan huomisia synttärikutsuja varten. Ihan pikkasen se vaan kärtsähti, mutta sen osan voi onneks leikata pois. Mun Ellokselta tilaama seinäkylttikin haettiin tänään♥ Enää tuoli, lamppu ja pöytäpeili puuttuu ja sitten huone on valmis huonepostausta varten!

♥Linda
PS. Osaisitteko auttaa mua ton bannerin keskittämisessä? Kun mä en millään saa sitä keskelle!

8 kommenttia:

 1. Ihana tyyli! Varsinkin punainen huulipuna sopii sinulle loistavasti.

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia!

  http://dayswithjohanna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, oot todella kaunis :) Toi punainen huulipuna on rakkaus!

  http://draw-the-line-iida.blogspot.com/
  kurkkaathan & huomaa arvonta!

  VastaaPoista
 4. Ihan super kivoja kuvia! :) Ihanaa kun joku jaksaa panostaa kunnolla!

  http://thestoryoftiina.blogspot.com/

  VastaaPoista