keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

I Will Love You Till The End Of Time

Ihanan keväistä keskiviikkoa kaikille! Huomattiin Nooran kanssa aurinkoisella kotimatkalla ojan reunustalla kaksi leskenlehteä!? Ajatelkaa!! Toi on oikeesti merkki kevään alkamisesta!!! Oon niiiin innoissani enkä millään malta oottaa kesää♥ Mä RAKASTAN kesää :D
    Kuitenkin ihanasta asiasta vähän ei niin ihanaan, elikkäs saatiin tänään koulussa tietää parin kokeen numero. Toiseen en ollu hirveen tyytyväinen, vaikka mä tiiänkin että numero jonka sain on oikeesti tosi hyvä, mutta toisesta tulikin 10+. Oon ylpee ittestäni, oikeesti.
    Oon nyt muuten alkanu kuuntelemaan noita Lana Del Rayn biisejä, ja joka kerta ku kuuntelen niitä uudelleen ja uudelleen, niin tykästyn niihin vielä enemmän! Toihan on tietenkin sellanen artisti, että siitä joko tykkää tai sitten ei, eli makukysymys. Muutenkin sain vihdoinkin ladattua uusia biisejä mun kännykkään, jotta voin sitten jammailla niitten mukana muuallakin kuin vaan koneella.
   Sain eilen illalla luettua sen Yön Talon viidennen osan. Ne on kaikki mun mielestä tosi hyviä, joten en millään malta oottaa jo seuraavaa osaa! Suomenkieliset versiot on muuten aina hirveen monta vuotta jäljessä noissa kirjan julkaisemisissa. Toiki kirja on alkuperäsesti kirjotettu vuonna 2009, mut suomennos tuli vasta tänä vuonna... Niin ja koulussa päätin tehä mun kirjaesitelmän tosta kirjasarjan ensimmäisestä osasta, ja oon saanu sitäkin jo alotettua.
    Seuraava postaus on todennäköisesti tulossa lauantaina jossei se sitten jostain syystä veny sunnuntaihin. Huomenna ois lähtö tukarileirille(jippii!) ja sieltä kotiudutaan perjantaina iltapäivällä n. kolmen aikaan. Sen jälkeen alkaa sitten kiireinen laittautuminen Nälkäpelin ensi-iltaa varten. Mennään kattomaan se tytsyjen kanssa, ja ollaan kaikki odotettu sitä tosi kauan, joten pistetään peukut pystyyn ja toivotaan, että se on hyvä!
Noilta päiviltä toivottavasti tulossa kunnon kuvapläjäys!

♥Linda

10 kommenttia:

 1. Sulla on kiva blogi! (: Jäin lukijaks!

  täy toki kattomassa munkin blogi :
  http://mylifeaskiti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. ihana tuo paita:) ja jäin lukijaks:)

  http://wonderfullifestylewithnoora.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. tosi kiva blogi ! Jäin myös lukijaks :)

  käyppä kattoos myös: http://wwwpieceofcake-rekakri.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla ja ihania noi kuvat !
  Käy kurkkaamassa munki blogi > http://metenblogi.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 5. naaw rakastuin tohon laukkuun o: mistäpäin maailmaa se on?

  http://wonderdough.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki rakastan sitä♥ En yhtään tiiä mistä se alkuperäsesti on, koska ostin sen kirpparilta..? :O Mut Suomen leijona siinä on tossa yksityiskohdassa, et varmaan ihan suomalainen. :D

   Poista