sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Karjumisen Arvoinen

DSC_6561hgmmhg DSC_6602mgch DSC_6549jtydj DSC_6540ghxgh DSC_6618hgm DSC_6614mgc DSC_6538nhn DSC_6554nfgxn DSC_6643hjmghg DSC_6609mgm DSC_6615hmj Väsyttää... Tänään on jotenkin hirveen laiska olo, mutta yritän pysyä positiivisena! :D Oltiin siis eilen Nooran kanssa kattomassa se Avengers ja oli kyl tosi hyvä leffa! En ois kyl ikinä uskonu et tykkäisin tollasista, mut tuli jotenki viisas olo ku olin nähny Captain American, Thorin, Hulkin ja Iron manin jo, ni sit oli helppo päästä mukaan tohon elokuvan juoneen. Muuten sitä ois ollu tosi vaikee ymmärtää. Mut sílmäruokaa oli kyllä ihaaan tarpeeks. ;)
    Leffa loppus joskus puol yheksän aikaan ja keli oli vieläkin mitä mahtavin. Aurinko vaan paisto ja oli ihan hirmu tyyntä! Joten päätettiin Nooran kanssa jäädä bussista pari pysäkkiä ennen ja kävellä kotiin loppumatkan. Huomasin muuten et oon tunkenu melkeen jokaiseen postaukseen näitä luontokuvia varsinkin puista, mutku Suomen luonto on vaan niin kaunista kesäsin!
    Tänään olin hetken Annikan kanssa, mut oltiin molemmat niin väsyneitä ettei saatu mitään aikaan(tai ainakin mä olin ihan myrtsi :D). Päätin sit tulla kotiin ja tehä tän postauksen. Voisin koettaa tuunata muutamaa paitaa mitkä sain äitiltä. Pitää vaan rohkaistua ja kokeilla, vaikkei siitä mitään hienoa varmaankaan synny. Illalla ois vuorossa testeihin lukua(buuuuu), ja lakkatiellä kyläilemistä. Lakkatie on siis meijän mamman ja pappan koti ja meillä on ollu aina tapana sanoa, että "Mennään lakkatielle". Luulin nimitääin pienenä, että se on vaan kutsumanimi mun isovanhempien kodille, kunnes sain tietää et sen on tien/kadun nimi jolla ne asuu. En siltikään koskaan ajattele sitä kadunnimenä. :D Huvittava juttu!

♥Linda

12 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Like it :-)
  Ja oot nätti :-)

  http://ilovepassions.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva toi musta laukku! :)

  http://rositann.blogspot.com.es

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja tykkkään itekkin tosta ihan hirveesti! XD

   Poista
 3. haha toi gifi, mahtava :-D muutenkin kiva blogi, jään seurailee! toivottavasti säki käyt kurkkaa mun hehe :-)

  http://mnightlife.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo toi oli tommonen et "Ota tost tyypistä tossa kuva ni teen sit samanlaisen ilmeen..?!" XD Mut joo, kiitos! :D

   Poista
 4. Ihan mahtava toi karjumisen arvoinen kuva! =DDD

  http://nenniliininkuplassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Vaikutat ihanan energiseltä ja iloselta tytöltä! Sun blogi on kiva, postauksissa paljon kuvia ja kivasti tekstiä :) + kiva nimi!


  http://sinariitat.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii voi kiitos ihan hirveesti ihanasta kommentista! :D

   Poista
 6. Onpas sulla ollut ihanan raikas asu. Valkoinen paita ja valkoiset kengät sopii ihanasti yhteen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja itekki tykkään tosta asusta ihan hirveesti, koska se on simppeli mut samal tyylikäs ja sopivan viilee kesälläkin :D

   Poista