maanantai 7. toukokuuta 2012

Ole Aina Valmis!

  
DSC_6270dgdsrggr DSC_6265ghmgmg DSC_6279njhrfhh DSC_6274nfgh DSC_6322iyi DSC_6334dbggf DSC_6340bdgb DSC_6304jrj DSC_6338mgj DSC_6347fnfnh DSC_6372io DSC_6376nhhgd DSC_6375nffnn DSC_6291mgm Viikonloppu meni siis partion seurassa. Perjantaina oli lähtö meijän ryhmän viimeiselle leirille. Oli tosi kivaa ja kyllähän se vähän haikeeta on et meijän ryhmä on nyt viis vuotta ollu yhes ja nyt on sit meijän vuoro tulla johtajiksi. Vähän mua kyllä jännittää se vastuu mikä siitä johtajuudesta tulee. Leirin jälkeen me mentiin suoraan marssiin ja sieltä sitten pääsin kotiin lukemaan Espanjan kokeeseen. Koe meni itse asiassa tosi hyvin, joten mä stressain ihan turhaan!
    Tänään meillä oli myös meijän ryhmän viimeinen kunnon kokous ja ens perjantaina meillä on sellanen lyhyt tapaaminen, jossa meiltä kysytään meijän tulevaisuuden suunnitelmia partiossa.
    Huomenna ois vuorossa päivän kestävä tukarikoulutus, joka kestää sellasen koulupäivän verran. Toivottavasti me opitaan siellä paljon, koska torstaina ois tulossa tutustumaan tulevat seiskat ja oishan se ihan hyvä ostata leikkiä niitten kanssa jotain. Ja meijän seiskaluokan luokanvalvoja on kanssa tulossa sinne! Kauhee ikävä Miia, koska ei olla nähty Miia vuoteen! Paras opettaja ja luokanvalvoja ikinä♥
    Sovittiin tytsyjen kanssa, että perjantaina me ollaan ansaittu kaiken kokeisiin ahertamisen ohella lupa mennä ravintolaan syömään hyvää ruokaa ja kattomaan elokuviin Avengeria(huhhuh ku siinä on PAAALJON silmäruokaa!) ;) Päivittelen sitten seuraavan kerran toivottavasti ennen perjantaita!

♥Linda

2 kommenttia:

  1. Oot nätti ja sulla on aika kiva blogi :)
    (pikkusiskoni blogi mut.. :D)
    http://mimmu-difficultlife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. sul on tosi kivoi kuvii tääl ja muutenki kivan olonen blogi, jäin lukijaks ! :---)käyppä kattomassa ---> http://sitaeletaanviela.blogspot.com/

    VastaaPoista