lauantai 19. toukokuuta 2012

Whenever You Knock Me Down, I Will Not Stay On The Ground

DSC_6538ggrg DSC_6576htte DSC_6578gjbj DSC_6583öklo DSC_6580jfjf DSC_6598gmm DSC_6586gaeg DSC_6606fgfh ppibö Ulkona on niin ihana keli♥ Koko seuraavaks viikoks on luvattu tällästä keliä joten viimiset viikot menee ku tosta noin vaa ja sit onki jo kesäloma! Heti ku kesäloma loppuu ni me lähetään mun veljien, mamman ja pappan ja mun kahen serkun kanssa niitten mökille. En malta oottaa, koska oon jo niin kauan halunnu päästä saunomaanja siitä suoraan uimaan, soutamaan, mökkeilemään ja ajamaan mönkijällä. Ou jee! 
    Tänään olin taas pari tuntii ottamassa aurinkoa ja en ymmärrä missä ne kunnon rajat on?! Kai ne sit jossain vaiheessa tulee, koska musta tuntuu että vaikka mä oon ollu jo monta kertaa ottamassa aurinkoo niin ruskettumisesta ei jää mitään merkkiä...paitsi aurinkolaseista sellaset kivat rajat nokkaan.
    Illalla ois vuorossa Avengerssia Nooran kanssa, mut nyt mun pitää mennä sillä Suomi teki ekan maalinsa! Hyvä Suomiii!!!!

PS. Täytyy muuten sanoo et olin positiivisesti yllättyny ku kattosin tossa torstaina ton NeverSayNever- elokuvan. Se oli tosi hyvä ja kyl mun mielipiteet Bieberistä muuttus aikas hurjasti ton elokuvan jälkeen! :D

♥Linda

12 kommenttia:

 1. oi oot nii nättinä! :)

  http://barbievera.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. apua, ooot ihan älyttömän kaunis. terveisin yks tosiaanki kateellinen tyttö!

  VastaaPoista
 3. Sulla on hirmu söpöjä ilmeitä, ihania! :-D

  VastaaPoista
 4. ihanan pirteen olonen blogi sulla! oot tosi kaunis :)

  http://tesublog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. IHANA BLOGI! oot ihan hirmu nätti ja sulla on ihania vaatteita ja kuvia ja kaikkia ÄÄ!!:D liityin lukijaksi, totta kai!

  http://greetingsfromstage.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg mikä kommentti!! Kiitos ihan hirveesti!!<3 :DDD

   Poista