torstai 12. huhtikuuta 2012

Can You Hear That Box Bre-Brea-Breaking

lindan kuvia!!!! 007awdd
lindan kuvia!!!! 005muuu
lindan kuvia!!!! 003wesss
lindan kuvia!!!! 008sed
lindan kuvia!!!! 006mmvb
lindan kuvia!!!! 001my
lindan kuvia!!!! 004b
lindan kuvia!!!! 011bxff


Huhhuh! Tää päivä on kyllä ollut täynnä kaikenlaista päätäpyörryttävää! Alotetaan nyt vaikka siitä, ku meijän kouluun tuli esiintymään Turkulainen bändi Seven Day Wonder. Ja voin kyllä sanoa, että mä tykkäsin tosi paljon! Voisin ihan hyvin mennä niitten keikalle ja varmaan joskus menenkin. Ne soitti tosi hyvin ja kyllä siinä ihan silmäruokaakin sai kylliksi. Yksi niistä jäsenistä nimittäin otti meijän koululaisen pyynnöstä paidan pois, ja soitti loppukeikan ilman paitaa. Ja näky oli kyllä aikas miellyttävä! ;D Käykää tsekkaamassa lisää bändistä niitten nettisivuilta http://www.sevendaywonder.com/!
    Pääsin nytten vasta postailemaan koneen takia...Huomenna on onneksi tulossa uusi, ihana ja nopea kone!<33 Sitten pääsen taas postailemaan enemmän. Mitään ihmeellistä ei oo tapahtunu paitsi siis se, että nähtiin tänään ihan liikaa yläosattomia jätkiä vähän joka paikassa. Liikaa yhdelle päivälle!
    Huomenna illemmalla ois lähtö koko viikonlopun kestävälle ROKK-kurssille, jossa musta ois tarkotus tehdä hyvä johtaja! Sieltä toivottavasti paljon kuvia tulossa. Ärsyttävää vaan on se, että meijän pitäis jaksaa kaiken sen johtajavalmennuksen lisäksi lukea maanantaina olevaan fysiikan testiin ja enkun kokeeseen...blaahh. Ei muuta ku kirja käteen keskellä yötä kaminavuorolla!
    Käytiin muuten Nooran kanssa maanantaina elokuvissa kattomassa toi Humiseva harju- elokuva, ja se oli kyllä suoraan sanottuna ihan sairaan *****! Hyvä ettei lähetty kesken elokuvaa salista pois... Joten älkää menkö siis kattomaan sitä. Käytiin myös keskiviikkona kaupungilla ja mukaan sieltä lähti pinkihtävä persikanvärinen bandeau- toppi, mustat (ei aidot) silmälasit ja kauan Zarassa himoiltu virkattu paita! Se on kyllä niiin täydellinen kesäksi että ahh!

♥Linda

6 kommenttia: