perjantai 6. huhtikuuta 2012

Underneath My Skin Lives an Eagle

Picnik collage1
Lindan kuvat! 023hm v
Lindan kuvat! 027jihuu2
Lindan kuvat! 029muuu
Lindan kuvat! 028qweee
Picnik collageawwww
Lindan kuvat! 024jihuu
Lindan kuvat! 004♥
DSC_5514fdfg


Elikkäs nyt ois tällänen tilanne, että meijän kotona oleva kone ei toimi vaan päätti haistattaa meille pitkät... Tämän takia en oo päässy postailemaan ja se ottaa mua päähän! Sen takia tässä postauksessa on paljon kuvia vähän joka paikasta, joten älkää ihmetelkö tän postauksen sekavuutta. Muistakaa siis, että mä en oo lopettanu postailua vaan en pääse ku varmaan kerran viikossa postaamaan jos sitäkään. Joten olkaa kärsivällisiä!
    Tässä ajassa on tapahtunu aika paljon sellasta pientä, mut ei mitään kauheen radigaalia. Ussan koe meni aika hyvin, mut numeroa en uskaltanu mennä kysymään! Oon käyny Myllyssä ja kaupungilla, mutta en oo löytäny ittelleni oikeen mitään. Oon myös hengaillu jonkun verran kavereiden kanssa ja suurimmaks osaks ollu vaan kotona.
    Eilen alko loma(JIPPIIII), mut sit meijän piti viel raahautua Piikkiöön saakka jonnekkin riparitapaamiseen. Meinattiin olla myöhässä. XD Messu oli kyllä aikas tylsä, mutta sen kohokohta oli kyllä se ku saatiin lopussa suklaamunat! Ennen ku meijät tultiin hakemaan, kiiruhdettiin vähäksi aikaa tien toisella puolella olevalle leikkipaikalle. Tiedän, olemme hyvin lapsellisia. :)
    Tänään Annika lähti meiltä, kun se oli meillä yökylässä. Heti sen jälkeen siivoomista, ja siivoomisen jälkeen äitin työpaikalle tekemään tätä postausta. Tässä sitä nyt kirjotellaan ja kohta lähetään hakemaan mäkkäristä ruokaa. Rentouttavaa pääsiäislomaa kaikille teille ihanille!♥

12 kommenttia:

 1. laadukkaan oloinen blogi! tosi kivoja kuvia =)löysin demistä

  http://la-vida-de-irinaolivia.blogspot.com/

  käy kattoo jos kiinostaa =)

  VastaaPoista
 2. aivan ihania kuvia. Oli kiva katella !


  http://peaceandlovewhales.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ihana banneri & kuvat :) !!!

  http://milla-blogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. kiva blogi, ihania asukuvia sulla!

  http://lejadeite.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. toi banneri on niin kiva!!

  http://peacehuntteri.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana banneri ja sulla on tosi kiva tyyli:)!

  http://sailamarian.blogspot.com/
  käy kattelees jos ehit:)

  VastaaPoista