sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Hey! Got Any Grapes?

DSC_6124dnbb Aamu alkoi mamman luona siivoamisella, jonka jälkeen lähettiin äitin kanssa Ikeaan. Mukaan sieltä tarttus vaikka mitä, ja tossa kuvassa näkyy suurin osa mun ostoksista.
DSC_6148xhhxzzsg

DSC_6141avcaav
DSC_6152jgnf
DSC_6159ODX5BHDSC_6182,GVHVDSC_6149fwWFDSC_6160fgfDSC_6145nebedabDSC_6190hffgbKotiin tultuani oli aivan pakko lähteä ulos kuvaamaan ihana kelin takia, joten soitin seurakseni Annikan! Haettiin meiltä viltti ja mentiin "puistoon" makoilemaan. Ilma oli täydessä auringossa varmaan joku +18 ja oli ihanaa ku pärjäs ilman takkia!! Se kesä on ihan kohta jo täällä!!♥ Kuvitelkaa hei?! Siinä me sitten kuvailtiin, makoiltiin auringossa, kuunneltiin musaa, painittiin ja kiipeltiin puuhun.

DSC_6199TDJF
DSC_6215VHVHBDSC_6221ffgDSC_6222CFVDSC_6254kjuyhf
Puistosta lähdettyämme me suunnatiin meille, koska mun piti syödä. Sitten äiti pyysi meitä hakemaan kaupasta maitoa, ja me tartuttiin heti toimeen. Matka kylläkin venys, koska saatin huipea ajatus kuvata toisiamme hyppimässä autotiellä? Ja Annika päätti lopuksi ottaa vielä pienet nokoset. :D

DSC_6269GFCG
DSC_6273bdxbfLopulta me vihdoinkin lähdettiin kävelemään kauppaan päin, ja ostettiin loppurahalla vielä tollaset superyyber hyvät jätskit! Naminami :P
    Lopulta huomattiin, että meille tulee ihan hirveä kiire, joten ahmittiin kauheella kiirellä noi jätskit(yhyy) ja suunnattiin kohti kirkkoa ja messuun. Messu oli tylsä niinku aina, mutta meillä oli omat juttumme joiden avulla mä juuri ja juuri selvisin!

♥Linda

9 kommenttia:

 1. Vaik kirjotan tähän kaikkee kivat kuvat yms. tää ei oo oman blogin mainostus teksti vaan ihan oikee KOMMENTI... Niin rakastan sun kuvia ja banneria. Bannerissa on jotain persoonallista ja pidän siitä tosi paljon. Sit sun tekstii on kivasti ja muuten harrastatko partioo. Mä ainaki :)

  täs tää salanen mainostus :
  http://peaceandlovewhales.blogspot.com/

  ps. en oo järkkäri ihminen :) soriii kuvien laadut, sul sen sijaan niin ihanat :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon ja joo harrastan partiota. :D Oon harrastanu kohta jo kaheksan vuotta.

   Poista
  2. Hei siistii mä kohta seittemän ! Alotin kun olin ykkösel ja nyt sit seiskal.

   Poista
 2. Siellä on paljon enemmän "kesä/kevät" ko täällä. Täällä kun tuota lunta löytyy vielä ihan kiitettävästi. Ihanan keväisiä siis nuo kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täälläki niitä ihanan sateisia ja paljon kylmempiäkin päiviä, mutta lunta ei oo ollu pitkään aikaa enää. :D Ja kiitos! XD

   Poista
 3. Hauskoja kuvia sulla. toi banneri on muuten ihana! <3

  http://nenniliininkuplassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. oih tosi kivoja kuvia! kyl se kesä sielt vaan tulee! :) ihana toi pitsipaita btw!

  http://the-adventures-of-littlej.blogspot.com/

  VastaaPoista