sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Jump Jump!

pagekaikkee tärkeetä!!! XD 058miiii
kaikkee tärkeetä!!! XD 070wwwfkaikkee tärkeetä!!! XD 036wq
kaikkee tärkeetä!!! XD 033rrvrvrvkaikkee tärkeetä!!! XD 039niiii
kaikkee tärkeetä!!! XD 006miiiie
kaikkee tärkeetä!!! XD 009nuuun
kaikkee tärkeetä!!! XD 014cs
kaikkee tärkeetä!!! XD 030eezdr
kaikkee tärkeetä!!! XD 027wccccg
kaikkee tärkeetä!!! XD 029jumpp
kaikkee tärkeetä!!! XD 002eeeerrr
kaikkee tärkeetä!!! XD 007qkk
kaikkee tärkeetä!!! XD 010wouu
Kamala ilma tänään! Ei tollasta lumipyryä enää saisi tulla... -.- Perus Suomikeli. Just loppus Earth Hour ja mukavastihan se tässä koneen ääressä meni.
    Otin perjantaina kameran kouluun mukaan, ja kuvattiin sitten vähän käytävillä ja kotsantunnilla. Loppupäivän olinki sitten Nooran kanssa ja vähän siinä kuvailtiin ja syötiin Rocky roadia. Illalla oliki sitten vuorossa ussan kokeeseen lukua...Siis jes!
    Mut tänään oli pikkasen kivempi päivä!(paitsi toi keli) Nimittäin käytiin Nooran kanssa kaupungilla ja syömässä. Olisin halunnu kokeilla niitä Cubuksen farkkuja, mutta ku siellä oli taas ihan hirvee jono! Tyydyin sitten meikkipussin ostoon. Sen jälkeen äiti haki meijät ja käytiin cittarissa. Sieltä lähti mukaan uusi ripsari, vaelluskengät kesän vaellusta varten ja ihan perus kangaskengät. Kiitos äiti!♥
    Oon ollu tässä koneella reilun puoltoista tuntia ja muokkaillu kuvia, jutellu Annikan kanssa facessa ja syöny vähän välissä. Tavoitteena ois vielä lukea tota nälkäpeliä jos mä ehdin. Tyhmä ussa vie kaiken lukuajan!
    Huomenna Annikan kanssa oleskelemista ja ussaa...arghhh :D

♥Linda

1 kommentti: